Kunststofkozijnen

Ook besparen op onderhoud met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Hoe lang gaat kunststof mee?

Kunststof kozijnen gaan minimaal 50 jaar mee en hoeven nauwelijks onderhouden te worden. In tegenstelling tot hout hoeft kunststof niet geschilderd te worden, niet te worden beschermd en heb je geen kans op houtrot. Dat scheelt een hoop geld!

Geen hout, wel een houtnerf

Vind je hout mooi, maar wil je toch kunststof kozijnen? Geen probleem bij Knuifbouw! Behalve wit en crème zijn er tegenwoordig veel meer kleurmogelijkheden. De kozijnen kunnen worden voorzien van een Renolit  toplaag, ook wel (hout)nerfstructuur genoemd. Door ook nog een houtlook verbinding toe te passen wordt het karakteristieke van een houten kozijn nagebootst. Wel de looks, niet de lasten.

Zijn kunststof kozijnen veilig?

Het materiaal is brandvertragend, moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Oersterk ook, bij eventuele inbraakpogingen versplintert het materiaal niet wat het voor inbrekers een heel stuk moeilijker maakt binnen te komen. Dat in combinatie met dubbel of driedubbel glas en een verstevigingsprofiel aan de binnenkant van de kozijnen, maak je het een inbreker een stuk moeilijker om binnen te komen. En dat is een fijn gevoel, die extra veiligheid.

Financieren of zelf investeren?

Via het financieringsplan is uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf een klein bedrag per maand. Dit is inclusief montage op kunststof stelkozijnen, HR++ glas en volledige afwerking binnen en buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraagt u deze week nog een offerte aan.

Knuif Bouwcombinatie B.V.

Knuif Bouwcombinatie B.V.

  • Vissedijk 1D
    7602 CN  
  • info@knuifbouw.nl
Offerte aanvragen Contactformulier

Hoe betaal je deze investering?

Het laten plaatsen van kunststof kozijnen vraagt een flinke investering. Dit kun je direct afrekenen maar het is gelukkig ook mogelijk om maandelijks een bedrag te betalen. Dit heet het Slimme Betaalplan. Hierbij zijn niet alleen de kozijnen inbegrepen maar ook de montage, HR++ glas en een complete binnen en buiten afwerking. Heb je interesse en wil je hier meer over weten? Vraag dan snel een offerte aan zodat we je een passend voorstel kunnen doen.

Heb je interesse en wil je hier meer over weten?

Vul dan snel het onderstaande formulier in zodat wij de mogelijkheden vrijblijvend kunnen doorspreken

ContactgegevensAlgemene gegevens
Ik heb interesse in:

Bel mij vandaag terug tussen:

Eventuele opmerking(en) / toelichting:

Kozijnenfinancieren.nl
Storing melden